© 2020 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Cultural Destacat Rehabilitació

Biblioteca Miquel Martí i Pol

La intervenció de la biblioteca, reubica i redefineix els diferents espais d'aquesta.

A la planta d'accés s’ubiquen els usos vinculats a un accés lúdic a la cultura. Es defineix l’espai jove en una zona propera a l'accés amb la màxima privacitat. Redefinició de la zona infantil, per a petits lectors i lectors de 5 a 9 anys. La zona destinada als nens de 10 a 12 anys es disposa a la sala principal, junt amb els adults.

S'organitza la planta inferior a partir d'un espai central, tipus 'boulevard' que constitueixi l'eix de circulació principal de la planta, on s'hi exposaria la part més destacable del fons documental i s'hi ubicarien zones de seients informals. S'ubiquen l'aula multimèdia i les sales per a petits grups en una posició central, vinculada al bulevard de forma que es reserven els espais amb una major privacitat propers a les obertures amb vista a l'exterior, adjacents a la façana.

  • Any

    2019

  • Lloc

    Sant Joan Despí

  • Client

    Ajuntament de Sant Joan Despí

  • Sup.

    1393 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies