© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Destacat Espai Públic

Reurbanització del Carrer Provença

La millora de la urbanització del carrer Provença vol assolir els següents objectius:
- iniciar un procés de regeneració urbana a base d’invertir l’ús prioritari de l’espai públic. Això provocarà un major ús de l’espai públic per part del vianant i reactivarà el teixit comercial del carrer i del barri.
- millorar la imatge urbana del carrer dotant-lo d’elements característics i diferenciadors.
- proporcionar l’espai dedicat a la circulació rodada en funció de les necessitats globals de mobilitat del barri.
- reduir la contaminació lumínica i maximitzar l’ús eficient de la xarxa d’enllumenat.

  • Any

    2011

  • Lloc

    Terrassa

  • Client

    Ajuntament de Terrassa

  • Sup.

    18848,9 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies