© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Cultural Rehabilitació

Centre d’interpretació del Call

La finca objecte d’aquest projecte es troba emplaçada a l’antic Call jueu de Barcelona. L’objectiu és rehabilitar l'edifici per ubicar-hi el Centre d’Interpretació del Call, per la qual cosa es proposa recuperar les originals dues plantes del mateix.

Arquitectònicament es mantenen les façanes actuals de les diverses èpoques de l’edifici, aplicant la restauració adient en cada cas. Les parts de façanes noves s’entenen com una caixa que surt des de dintre de l’edifici original i dona el volum definitiu. Realitzades amb maó ceràmic tindran com acabat un estucat de calç.

Estructuralment, només es conserven les façanes actuals, excepte la que dona a la Plaça Manel Ribé que, aprofitant que es va realitzar al segle XX sense cap intenció estètica, es desmunta per realitzar el nou accés a l’edifici.

El volum de la coberta sobresurt 59 cm per sobra dels murs de tancament de pedra, amb un revestiment de xapa de zinc, i serveix per donar més alçada interior a la planta superior i rematar l’edifici sense augmentar la seva alçada aparent.

  • Any

    2005

  • Lloc

    Barcelona

  • Client

    Foment de Ciutat Vella

  • Sup.

    201 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies