© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Educatiu

Escola ALOC

La proposta del projecte de la nova escola consisteix en la construcció d’un edifici amb dos cossos rectangulars perpendiculars entre si formant una L:

- El primer bloc consta de planta baixa i dues plantes pis. És on es situa la majoria del programa. L’orientació d’aquesta part de l’edifici és est-oest. Per tant la seva protecció solar es farà amb elements verticals.
- El segon bloc consta de planta baixa i conté les aules d’infantil i de psicomotricitat Està orientat a sud amb un porxo per a protecció solar de les aules.

El cos del gimnàs i vestidors resta separat del conjunt per un porxo i es disposa perpendicular al bloc principal. D’aquesta forma, es limita l’espai per la pista esportiva i pati de jocs.

  • Any

    2007

  • Lloc

    Pineda de Mar

  • Client

    GISA

  • Sup.

    3240,99 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies