© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Educatiu

Escola Bressol a Can Llong

L’edifici dona front al carrer Praga on l’accés de vianants és mes franc. Es diferencien dos volums en planta baixa que responen a obertura del solar cap al fons, assolint la major amplada possible per l’edifici:

- un cos perpendicular al límit oest del solar (Ronda d’Europa) que conté un aula per a nens de 0-1 any, tres aules per a nens de 1-2 anys, el dormitori i els serveis de les aules.
- un altre cos perpendicular al límit est del solar (mitgera amb el futur CEIP) que conté tres aules per a nens de 2-3 anys, els serveis de les aules, el menjador-sala polivalent, l’espai nadó, el despatxos de direcció, la sala de reunions, els vestidors, la cuina i la cambra d’instal·lacions.

Remarcant els dos volums referits, apareixen dos prismes que emfatitzen les dos parts de l’edifici i que les seves superfícies son tractades amb altre material:

- un pel dormitori, aconseguint una major alçada de la peça per a permetre una ventilació creuada
- un altre per als serveis de les aules de 2-3 anys, passadís, espai nadó i sala polivalent-menjador per a la il·luminació natural i ventilació dels espais

El joc formal entre els dos cossos configura una plaça exterior que serveix d’accés a l’escola des de la cantonada de la Ronda Europa i del carrer Praga. El espai exterior no ocupat per l’edifici resta com a pati per als nens.

  • ANY

    2007

  • LLOC

    Sabadell (Barcelona)

  • CLIENT

    Ajuntament de Sabadell

  • SUP.

    926,22 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies