© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Destacat Educatiu Rehabilitació

Reforma de l’Escola Enric Granados

La construcció de l’Escola Enric Granados situada a l’illa de Can Farrero en el barri de la Marina del Port al districte de Sants-Montjuïc es remunta l'any 1973. Al llarg de la seva història ha sofert canvis importants tant pedagògics com arquitectònics, sempre amb la voluntat d'adaptar-se a les demandes educatives de l'entorn.

L’escola actualment té una línia (1 classe per curs escolar), però estava concebuda per a dues. Es preveu un increment de població als voltants que pugui fer créixer la demanda de places escolars i que faci omplir la capacitat del centre. Es per aquest mateix motiu que el Consorci d’Educació de Barcelona ha decidit ampliar aquesta escola d'una línia a dues línies d'infantil i primària, amb la voluntat que esdevingui un centre educatiu complert de dues línies amb una capacitat de 450 alumnes.

El projecte consisteix en la construcció de diferents aules a planta baixa de l’escola, sota el porxo existent, i la connexió de les plantes primera i segona per a poder ampliar l’espai docent per assolir el programa funcional d’una escola d’infantil i primària de dues línies . A més es reformen les dues escales per complir amb normativa d’incendis i accessibilitat. Es realitzarà també una reforma general de la distribució de la planta baixa, del pati, una nova tanca exterior i nous accessos a l’escola.

  • ANY

    2017

  • LLOC

    Passeig de la Zona Franca, 96. Barcelona

  • CLIENT

    Consorci d'Educació de Barcelona

  • SUP.

    2751,25 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies