© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Educatiu

Escola Rosa Oriol Anguera

La proposta del projecte per l'escola Rosa Oriol Anguera de Lliçà d’Amunt, consisteix en la construcció d’un edifici amb tres cossos:
- un de planta baixa d’una crugia, per l’educació infantil (orientat al sud).
- un altre de planta baixa i dues plantes pis, d’una crugia, amb l’administració i altres serveis (cuina, menjador, instal·lacions, etc) en planta baixa i les aules d’educació primària (orientades a nordest) en plantes pis.
- un tercer de planta baixa i una crugia, a continuació de l’anterior, amb el gimnàs i els vestidors.

L’accés es realitza sota un porxo generat pel volum de l’edifici de primària, al que s’arriba des del carrer Marina. Des d’aquest porxo es pot accedir a dos vestíbuls, comunicats entre sí, un de caràcter més institucional, per l’edifici on s’ubica primària i administració, i un altre específic per l’educació infantil.

Entre el dos edificis es genera un pati longitudinal, que els separa volumètrica i funcionalment, per independitzar els recorreguts i alhora millorar la ventilació natural del bloc d’infantil. Les aules d’infantil tindran un pati propi orientat a sud i un porxo exterior que donarà protecció solar a les mateixes.

  • Any

    2008

  • Lloc

    Lliçà d'Amunt

  • Client

    GISA

  • Sup.

    3054,85 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies