© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Educatiu

Institut Jonqueres

L’edifici dona front al carrer Praga on l’accés de vianants és mes franc. Es diferencien dos volums en planta baixa que responen a obertura del solar cap al fons, assolint la major amplada possible per l’edifici.

Remarcant els dos volums referits, apareixen dos prismes que emfatitzen les dos parts de l’edifici i les seves superfícies son tractades amb difunts materials.

El joc formal entre els dos cossos configura una plaça exterior que serveix d’accés a l’escola des de la cantonada de la Ronda Europa i del carrer Praga.

  • Any

    2006

  • Lloc

    Sabadell

  • Client

    GISA

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies