© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Esportiu

Pavelló La Guinardera (D.O.)

És un projecte de nova construcció i vol integrar-se dins del complex esportiu existent, emfatitzant l'antic accés, combinant materials similars i mantenint certes alineacions existents per a no esdevenir un equipament aliè al complex.
La simplicitat de la volumetria vol entrar en consonància amb l’edifici existent, i evita competir amb aquest.

Per minimitzar l'impacte visual el projecte situa l’estructura principal a l'exterior, i la coberta penja d’aquesta, reduint la superfície de façana 3,5 m d’alçada, integrant-se millor dins del complex i en consonància amb la marquesina de les grades del edifici annex.

Respecte a la topografia s’ha alterat el mínim el terreny existent evitant excavacions innecessàries, minimitzant l’impacte ambiental de la intervenció.

  • Any

    2015

  • Lloc

    Sant Cugat del Vàlles

  • Client

    Ajuntament de Sant Cugat del Vàlles

  • Sup.

    4173 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies