© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Espai Públic

Plaça Rivo Rubeo

La solució adoptada per la plaça Rivo Rubeo consisteix en la definició de un camí que travessa la plaça en sentit oest-est.

Aquest camí segueix una traça que uneix la Serra de Montserrat (Cavall Bernat) amb la Serra de Collserola (Tibidabo), de forma que es posa en valor la situació de la plaça en un punt elevat del barri amb comunicació visual directa amb indrets tant destacats.

A més, el camí uneix la vorera d’accés a l’escola amb altres indrets del barri i genera dues zones, la primera està destinada als usuaris més petits i la segona està destinada a usuaris de més edat que puguin gaudir de l’espai en un horari diferent.

  • Any

    2014

  • Lloc

    Can Serrafossà, Rubí.

  • Client

    Ajuntament de Rubí

  • Sup.

    1985 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies