© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Destacat Rehabilitació

Residencia d’avis El Lledoner (D.O.)

L’ampliació es construeix amb un edifici en forma de L que descansa sobre la planta baixa de la residencia i sobre la planta baixa de l’esplai d’avis tenint accés des de l’espai que actualment queda entre totes dues edificacions. Es completa d’aquesta manera un conjunt edificatori en forma de U amb un pati central que queda obert al centre de l’illa .
L’ampliació s’ha projectat amb una estructura vertical que envolta les dues edificacions existents i que amb l’estructura horitzontal forma una mena de pont, permetent edificar sobre els dos edificis sense alterar el seu funcionament estructural actual.
Els tancaments fixes exterior estan formats per panells de formigó armat que donen la possibilitat d’emprar diferent colors i de encaixar la diferent cromàtica dels edificis existents, combinant amb diferents textures: llis o perforat al temps que es incorporen les obertures de vidre.

  • Any

    2015

  • Lloc

    Sant Fruitós de Bages

  • Client

    Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

  • Sup.

    223,70 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies