© 2020 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Espai Públic

Reurbanització Carrer Migdia

Els carrers del centre, propis d’un casc antic, tenen amplades entre 7 i 10 metres. Actualment disposen de calçada central per al pas de vehicles i voreres laterals més elevades. L’ús predominant és el de la circulació rodada i aparcament de vehicles. Les voreres son estretes i, de vegades, inexistents. Es fa palès la falta d’imatge de centre i les dificultats de mobilitat dels vianants.

L’àmbit d’actuació del present projecte inclou el carrer Migdia i el tram del carrer Barcelona comprés entre els carrers Dr. Ferran i Àngel Guimerà. L’objectiu és introduir en la urbanització dels carrers criteris de prioritat de circulació per al vianant. L’objectiu és que aquest tingui la màxima accessibilitat possible en tot l’àmbit d’actuació, sense canvis de nivell ni barreres arquitectòniques. D’aquesta forma s’afavoreix l’ús de l’espai públic a escala humana i els usuaris fan més seu el carrer.

Els espais son limitats, els carrers relativament estrets. La veritable actuació consisteix en netejar l’espai d’elements que destorben el seu ús immediat i franc i en canviar l’ús predominant del carrer. Com a opció arquitectònica, s’ha emprat un nombre mínim d’elements per a aconseguir que l’espai públic sigui el més diàfan possible amb una lectura fàcil. Tot això fa incrementar la qualitat de la seva percepció.

  • Any

    2019

  • Lloc

    Barberà del Vallès

  • Client

    Ajuntament de Barberà del Vallès

  • Sup.

    1747,47 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies