© 2018 Basterrechea - Tejada arquitectes SLP
Share
ca es
Esportiu

Vestidors del Camp de Futbol Municipal de Castellbisbal

El camp de futbol municipal es troba situat al carrer Major núm. 97, dins del complex esportiu municipal anomenat “Illa Esportiva”, que s’ubica al nord-oest del casc urbà de Castellbisbal.
La “Illa Esportiva” està delimitada pel carrer Major pel costat est, pel carrer de la Font del Carrer pel nord, pel carrer dels Esports per l’oest i pels carrer Agricultura i de Ponent pel sud.
El terreny on s’ubiquen actualment els vestidors del camp de futbol, té accés per un vial interior, urbanitzat, amb una forta pendent en sentit nord-sud.
El nou gimnàs i l’ampliació dels vestidors es farà en un solar situat enmig dels dos edificis que acullen els vestidors existents.
Aquest projecte contempla la reforma i ampliació dels vestidors propis del camp de futbol, així com la creació de nous espais complementaris de l’equipament esportiu com: la construcció d’un nou espai destinat a gimnàs, despatxos, una infermeria, magatzems, sala de calderes, instal·lació d’un ascensor, remodelació d’accessos i banys, construcció de banys adaptats, etc.
L’edifici resultant de tota la operació tindrà caràcter unitari amb un únic accés situat en el punt on el vial exterior i la cota del camp de futbol queden més properes per facilitat un accés adaptat per minusvàlids.
Formalment el nou edifici presenta una façana oberta cap el camp de futbol en la planta pis, que configura una mena de mirador-tribuna que s’aboca al camp. Al tenir orientació est, unes grans lames verticals protegiran els gran finestrals del gimnàs i donaran caràcter a la façana com a equipament representatiu i de qualitat. Aquest mirador es recolzarà en un mur d’obra que tancarà el passadís d’accés als vestidors.
La façana oposada, que fa de tancament de l’edifici en vers del vial, es tractarà també com un gran mur d’obra amb unes finestres verticals que donaran llum natural i ventilació als vestidors i serveis. Aquestes finestres es protegiran amb unes reixes que conformaran unes lames fixes de composició horitzontal.

  • ANY

    2009

  • LLOC

    Castellbisbal. Vallès Occidental

  • CLIENT

    Ajuntament de Castellbisbal

  • SUP.

    814,83 m2

Share project

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies